Vonk Cursussen en Bedrijfsopleidingen behaalt audit

Logo van vonk onderwijs

Dit jaar heeft Vonk Cursussen en bedrijfsopleidingen de audit glansrijk behaald. Met het behalen van de audit tonen wij volgens DNV, één van de grootste certificatie instellingen wereldwijd, aan dat we continu werken aan kwaliteitsverbetering. De ISO 9001:2015 certificering toont aan dat onze cursussen en bedrijfsopleidingen voldoen aan de eisen van de klanten, eisen rondom wet- en regelgeving en de processen en kwaliteitsdoelstellingen binnen de organisatie.

Vonk Cursussen en bedrijfsopleidingen hecht waarde aan een hoge kwaliteit. Daarom zijn wij ISO 9001:2015 gecertificeerd en krijgen wij jaarlijks controle middels een audit. Wij zijn één van weinige bedrijfsopleiders die momenteel voldoet aan de ISO 9001:2015 certificering.

Wat is ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 is dé norm op het gebied van kwaliteitsmanagement. Het is een bewijs van kwaliteit. Aan de hand van deze norm worden de bedrijfsprocessen in kaart gebracht en gecontroleerd. Er wordt gekeken of deze processen juist zijn ingericht en goed worden uitgevoerd, of dat er verbetering nodig is. De kwaliteit voor de klant staat hierbij centraal.