Vonk raceteam vertegenwoordigd bij elektrisch rijden evenement op Willemsoord

Vonk raceteam elektrisch rijden evenement Willemsoord
Vonk raceteam vertegenwoordigd bij elektrisch rijden evenement op Willemsoord

Op zaterdag 25 mei 2024 vond op Willemsoord in Den Helder het elektrisch rijden evenement plaats ter promotie van elektrisch rijden. Het terrein werd omgetoverd tot een openlucht showroom, waar bezoekers gratis alle informatie over elektrische voertuigen konden verkrijgen. Het Vonk raceteam was hierbij aanwezig om te laten zien hoe ons onderwijs inspeelt op de ontwikkelingen in de wereld van elektrische voertuigen en om kennis te vergaren over de nieuwste innovaties.

Tijdens het evenement presenteerde het Vonk raceteam hun project op het gebied van elektrische voertuigen. Dit gaf bezoekers een unieke kijk op hoe toekomstige professionals worden opgeleid om te werken met de technologieën van morgen. Het team legde uit hoe zij samenwerken aan de ontwikkeling en optimalisatie van elektrische racekarts. Dit initiatief sluit aan bij de groeiende vraag naar duurzame mobiliteitsoplossingen en laat zien hoe Vonk studenten voorbereidt op een toekomst in de groene technologie.

Sponsoring en ondersteuning
Naast het presenten van het project was het Vonk racteam aanwezig met een ander belangrijk doel: het vinden van sponsoren. De aanwezigheid op het evenement bood een uitstekende gelegenheid om in contact te komen met bedrijven en organisaties die geïnteresseerd zijn in het ondersteunen van jong talent en innovatieve projecten. Sponsoring is cruciaal voor het team om hun projecten verder te ontwikkelen en deel te nemen aan wedstrijden en evenementen.

Het Vonk raceteam vertegenwoordigt de toewijding van Vonk aan vooruitstrevend en praktisch onderwijs. Door actief deel te nemen aan evenementen zoals deze, blijven onze studenten niet alleen op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, maar dragen ze ook bij aan de bewustwording en acceptatie van elektrische voertuigen in de samenleving. Het evenement op Willemsoord was een succes, en het Vonk raceteam keerde terug met nieuwe kennis en een versterkte motivatie om hun projecten voort te zetten.

Samenwerking
Voor het Vonk raceteam was het evenement succesvol en kijken uit naar toekomstige samenwerkingen. Wilt u meer weten over ons raceteam of bent u geïnteresseerd in sponsoring? Neem dan contact met ons op via smartfuture@vonknh.nl.Samen werken we aan een duurzame toekomst vol innovatie en vooruitgang.