Een stage in vakantiesfeer voor studenten Travel, Leisure & Hospitality

Bekijk hieronder mooie voorbeelden van stageperiodes van de studenten van deze opleiding.

Studenten van de opleidingen Leisure & Hospitality bij Vonk mogen zelf een erkend leerbedrijf zoeken dat past bij hun leerbehoeften. Dit betekent in praktijk dat de studenten door heel Nederland en in sommige gevallen zelfs elders in Europa aan de slag gaan.

Gastvriendelijkheid is ontzettend belangrijk bij werk in het toerisme. In de opleiding krijg je les in praktische vaardigheden zoals reserveringen beheren en uitstapjes boeken voor je gasten. Daarnaast krijg je les in communicatie, zoals het professioneel ontvangen van gasten, omgaan met klachten en het voeren van adviesgesprekken.

Travel, Leisure & Hospitality
Travel, Leisure & Hospitality

Quincy liep voor de opleiding Leidinggevende Leisure & Hospitality stage op De Krim Texel Camping Kogerstrand. Ze heeft het hier erg naar haar zin gehad en veel kunnen leren.

Stage-Rebecca-Landal
Rebecca-Landal

Rebecca is tweedejaars student van de opleiding Zelfstandig Medewerker Leisure & Hospitality. 
De afgelopen periode liep zij stage bij Landal Greenparks de Vers in Overloon, Limburg. Rebecca verbleef hier intern en dat beviel haar goed. Ze kijkt met een heel goed gevoel terug op haar stageperiode op dit mooie park.

Carmen Vonk stage Landal Ooghduyne
Sem stage Vonk bij Landal Ooghduyne

Carmen en Sem kozen voor een stage bij een Landalpark dichter bij huis, namelijk Landal Beach Resort Ooghduyne in Julianadorp. Carmen liep voor de opleiding Leidinggevende Leisure & Hospitality stage bij Fun & en Entertainment op dit park. Sem heeft voor deze al zijn stages op Ooghduyne gelopen. Hij heeft diverse afdelingen binnen het bedrijf ervaren. Met het maken van zijn eindopdrachten/PVB’s kwamen deze ervaringen voor zijn laatste periode goed van pas.

Travel, Leisure & Hospitality
Travel, Leisure & Hospitality

Nick is een tweedejaars student van de opleiding zelfstandig medewerker Leisure & Hospitality. Hij heeft de afgelopen periode stagegelopen bij vakantiehuisverhuurbureau Lekker Naar Zee in Callantsoog. Nick heeft het hier erg naar zijn zin gehad en heeft een mooie ontwikkeling doorgemaakt. Hij was de eerste stagiair bij dit leerbedrijf.

Travel, Leisure & Hospitality
Travel, Leisure & Hospitality

Jens is student van de opleiding zelfstandig medewerker Leisure & Hospitality. Hij heeft de afgelopen periode stagegelopen bij Monkey Town. Jens zat bij dit bedrijf helemaal op zijn plek.

Travel, Leisure & Hospitality
Travel, Leisure & Hospitality

Bij Vakantiepark De Krim B.V. in Cocksdorp heeft Myrthe haar eerste stage gelopen. Ze volgt de opleiding Leidinggevende Leisure & Hospitality. Mede door de fijne samenwerking en begeleiding van haar collega’s en praktijkopleider heeft Myrthe het enorm naar haar zin gehad en kon ze zich ontwikkelen tot een beginnend beroepsbeoefenaar in toerisme.

Travel, Leisure & Hospitality
Travel, Leisure & Hospitality

Manoa is studente van de opleiding leidinggevende Leisure & Hospitality. Voor het onderdeel “organiseert en voert activiteiten uit” heeft zij in Hof van Saksen een prachtig leerbedrijf gevonden. Manoa is helemaal in haar element in het team. Ze was dan ook heel blij met de uitbreiding van de duur van de BPV-periode.

Wil je ook het hele jaar in vakantiesfeer zijn? Ontdek de opleidingen van Travel, Leisure & Hospitality