Geen gemekker, geitenkaas is lekker

Onze mbo-ambassadeur en getalenteerde student Tanja Goossens aan de opleiding Voedingsexpert, die samen met haar klasgenoten de Krokante Geit (geitenkaaskroket) heeft ontwikkeld! Dit project is onderdeel van de veelzijdige opleiding Voedingsexpert, waar studenten leren om innovatieve en gezonde producten te creëren. Een verrassende snack, binnenkort misschien zelfs lactosevrij. 

horeca opleiding
voedingsexpert
horeca opleiding

Lees het verhaal van Tanja Goossens:

Maak kennis met onze nieuwste culinaire creatie: de geitenkaaskroket! Perfect voor iedereen die van hartige snacks houdt, maar liever lactosevrij eet. 

Voor een project van school maken wij een innovatief product. Samen met Maaike, Floor, Romy en ik hebben wij een heerlijke geitenkaaskroket gemaakt.

Onze geitenkaaskroket is gevuld met huisgemaakte, romige geitenkaas, die zorgt voor een verfijnde en zachte smaak. Deze verrukkelijke kaas wordt perfect in balans gebracht met de rijke, intense smaak van gedroogde tomaten. Als laatste hebben we de kroket omhuld in een heerlijk krokant jasje van zelfgemaakte paneermeel, voor de perfecte bite.

Ook zijn wij nog bezig met de kroket lactosevrij te maken! Wij willen kijken of de geitenkaaskroket lactosevrij kan, zodat mensen met een lactose intolerantie kunnen genieten van heerlijk zachte kaas.

Waarom kiezen voor deze kroket?
Zelfgemaakte geitenkaas: Vers en ambachtelijk bereid voor de meest pure smaakbeleving.
Gedroogde tomaten: Rijk aan smaak en perfect gecombineerd met de zachte kaas.
Krokante paneer laag: Voor een onweerstaanbare textuur en knapperige bite.

Linkedin bericht

Opleiding Voedingsexpert:  Voedingsexpert | Vonk (vonknh.nl)