Vonk mbo-opleiding E-commercespecialist opnieuw gecertificeerd door Thuiswinkel e-Academy

Tijdens Shopping Today, het grootste e-commerce event van Nederland, heeft Vonk met trots de hercertificering ontvangen voor de opleiding E-commercespecialist, toegekend door Thuiswinkel e-Academy. Deze erkenning bevestigt dat de opleiding voldoet aan de hoogste eisen van de e-commercesector en aansluit op de behoeften van de snelgroeiende online markt. 
 
Om in te spelen op de nieuwste trends en ontwikkelingen worden de opleidingen van Vonk voortdurend geactualiseerd. Thuiswinkel e-Academy toetst het curriculum elke twee jaar, zodat studenten worden voorbereid op een succesvolle carrière in e-commerce en beschikken over actuele kennis en praktijkervaring. 
 
Toekomstgericht onderwijs 
Marlene ten Ham, algemeen directeur van Thuiswinkel.org, benadrukt dit: “De ontwikkelingen in de e-commercesector gaan in een razend tempo. Het is essentieel dat het onderwijs niet alleen meebeweegt, maar ook vooruitloopt op de veranderingen in de markt. Vonk laat met de mbo-opleiding E-commercespecialist zien dat hun curriculum naadloos aansluit op de actuele marktbehoeften. Daarmee waarborgen we dat studenten de vaardigheden en kennis opdoen om succesvol te zijn in de praktijk.” 

Theorie en praktijk 
Met deze certificering blijft Vonk een leidende rol spelen in het opleiden van de volgende generatie e-commerceprofessionals. Studenten ontvangen niet alleen theoretische kennis, maar leren ook de praktische vaardigheden die nodig zijn om succesvol te zijn in deze snelgroeiende sector. 

Over Vonk   
Vonk verzorgt vanuit 12 vestigingen in Noord-Holland vmbo, mbo en bedrijfsopleidingen en is daarmee dé beroepsopleider in de regio. Bekijk de opleiding: E-commercespecialist | Vonk (vonknh.nl)

E-commercespecialist Vonk onderwijs

Alex Bloemendal (links, auditor | e-commercemanager Zeeman Textielsupers), Celine Smith (docent Online Marketing | Vonk) en Andreas van der Weijde (rechts, auditor | projectmedewerker E-Academy).